2014. október 28., kedd

Szarjunk telibe mindent!



  Az év 364 napjában nem csinálsz mást, mint másoknak segítesz, és akadályozod az egódat, nehogy kiterjedhessen másokra és önzőnek higgyenek. Persze te tudod, hogy önző vagy. Mindig így van. Aztán eljön az a nap, amikor megelégelsz mindent, és hagyod, hogy most az egyszer röpke 24 órára minden rólad szóljon. MERT AZ ISTENÉRT IS SZÜLINAPOD VAN. És a tavalyira nem is emlékszel, mert tökre olyan volt, mint a többi nap. De most elhatározod magadban, hogy csak azért is megfogsz fürdeni a figyelemben. Mert 15 perc hírnév mindenkinek jár.
  Szóval konkrét tervem nincs a holnapi napot illetően, csak annyi, hogy hagyom magam. Hagyom hogy megtörténjenek a dolgok. Ezért jó, ha pont őszi szünetben születsz. Nem kell a tanórára koncentrálnod, és nem kell tanulnod, mert a tanárok nem fogadják el azt, hogy "tegnap születésnapom volt" de azt sem, hogy "szülinapom van". Szóval igen. De most szünetben mindent megteszek azért, hogy még a Mikulásnak is az eszébe jussak. Először ez kifejezetten önimádónak hangozhat, de csak azért is. Szülinap évente egyszer van - nekem valójában kettő, a tajkártyám szerint négy nappal korábban születtem <3- és ki szabad használni. Én is azt teszem majd.
  Szóval ,akkor, hogy előkészüljünk....
         Egyébként mostanában semmi nem történt. Tényleg olyan ijesztően nyugodt a környezetem.Mindegy lesz ez még így sem. Egyébként valaki szereti a sütit?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése