2013. november 12., kedd

Az osztály: Egy (még nem ) terhes cica és a harcos farkasok

Akkor jönnének a női nemet képviselők. Badabummm :DD



Berta ( örök Bfff :DD)


Szőke hosszú haj , kék szem és nagyon jó cipők.  Imádja a szoknyákat. Rengeteg állatuk van. Szereti ha megölelik. Nagyon szeret fényképezni. Színésznő akar lenni. Az Xbox 360 az alap szükségletei fontos része. Nem fél senkitől :DD Jövendőbeli férje Kid a Soul Eaterből.

Hanna

Egy kissé sápadt. Szemüveges és rajzol , rajzol ,rajzol , rajzol , rajzol , rajzol. Szereti a rikító színeket és különböző nagymacskák szőrzetének mintáit , amiket előszeretettel visel a pulóverein. Biológiai zseni , minden évben van nála egy úgymond " Az év állata" díj és az lesz a kedvenc állata ( volt már: farkas , ló , madár , bagoly és még sok más).


Niki

Kissé ropi stílusú. Szereti garbóival takargatni a nyakát. Megismerhető pszihopatikus nevetéséről ,amit akár egy kisebb csípés is előhozhat . Különböző arcokat tud vágni és rajong a fiúkért.

Fanni

Ő az osztályunk kiscicája. Imádja a tejet. Szőke szőre van , kék szeme. Elég vad. Vigyázni kell vele egy orrpiszkálás és sikeresen feldühíthetjük az alanyt.

Kitti

Kitömi a melltartóját ( egyik tesi órán kisebb volt a melle O.o). Úgy jár mint aki becsinálta a barnát. A pletyka számára a levegő. Legszívesebben mindenkit megverne , még a boltost is Indiából. Szereti a mély dekoltázsú pólókat. Ő tölti be az osztályunkban a sarki boltos szerepét.

Vivi

Szeret cigizni főleg az orrunk előtt , főleg amikor öltözünk.

Szabrina

Nem jól lát. Szegéééény :((

Erika

Ő is csöndes......nagyon.....furcsa.....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése