2013. november 12., kedd

Az osztály: a retardált oroszlánok

Az osztályom férfi tagjait szeretném bemutatni :)) Ők a gyöngyszemei *-*

Zolika

Elég vad. Főleg mostanában. Rossz tanuló , és elég rossz a magatartása , apukája él , van egy nővére. Fekete haja van és olyan vigyora ami ijesztő. Szeret hülyéskedni ( nem is kicsit ) , a haja mostanában olyan mintha paróka lenne  ( :DD). Elsőtől kezdve velünk jár , szeret focizni , tűzharckor is a labdát rugdossa.


Norbi

Zolika Bffje :DD. Elég vad és rengeteg baromságot mond. Két nővére van , barna haja és  szeplős arca. Néha úgy trappol , mint egy terhes jegesmedve. Ő is szereti a focit , és elég rossz tanuló és a magatartása sem túl jó (kémián legyet boncolt).


Peti

Az apukája néptáncot tanít , ő maga is néptáncozik. Egy öccse és egy nővére van. Nem jó csapatjátékos , mindig durván elveszi a labdát ha labda csapat játék van.  Barna haja van és barnás bőre. Elég humoros de vannak olyan viccei , hogy....angol humor. Sokszor késik és elég értetlen , nagyon lassan ír.


Robi

Szőke haj , kék szem. Nem egy ronda darab. Szeret focizni. Jó tanuló , egyke. Néhány utcával arébb lakik. A többit ti is ki tudjátok találni ;)

Tomi

Csöndes , Robi jó barátja. Elég nyomoronc néha. Szemüveges. Alacsony , egér hangú.

Szabolcs

PFF. Elég duci ( hahaha) , sértődékeny , meg olyan blöö....

Szili

Csöndes....És ijesztő....sápadt....és ijesztő....és csöndes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése